Over Kim


Over Kim

Mijn naam is Kim Vogelaar-Vroegop. Na mijn studie Fysiotherapie bij Hogeschool Rotterdam heb ik mij gespecialiseerd in Dierfysiotherapie in Barneveld (de enige erkende opleiding hiervoor in Nederland). Het is mij gelukt om de studie Dierfysiotherapie, zonder enige herkansing bij zowel de schriftelijke als de praktijkexamens, op 23 juni 2009 af te ronden. Slechts een handjevol medestudenten kunnen dit met mij delen. Verder volg ik met regelmaat aanvullende cursussen en modules.

In 2009 heb ik mijn bedrijf Kim Vroegop Dierfysiotherapie opgericht. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van paarden en honden. Sinds 28 februari 2012 beschik ik in Maasdam over een eigen praktijkruimte met een aquatrainer voor honden. Ik geniet erg van mijn werk en vind het geweldig om dieren en hun eigenaren te kunnen helpen.

Mijn liefde voor dieren. Van kinds af aan ben ik geboeid door dieren. Als peuter kon ik geen hond voorbij lopen zonder te aaien en was ik hele dagen in de natuur op zoek naar beesten. Het stond voor mij dan ook al snel vast dat ik met dieren wilde gaan werken. Direct nadat ik geslaagd was voor mijn zwemdiploma, mocht ik op paardrijden en op mijn 10de kwam er een eigen pony. Sinds 5 oktober 2010 heb ik geen eigen paard meer. Ik heb mijn paard Riverdancer op 12-jarige leeftijd moeten laten inslapen. In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met dieren, met name met mijn hond Star, een Oudduitse herdershond. Star heeft de ringen aangegeven op mijn trouwdag. Een vakantie is voor mij niet compleet zonder dieren.


  • Zuiddijk 6, Behandellocatie Hond
  • Met Star op vakantie in Engeland
  • Opgegroeid met dieren